Alla inlägg den 6 maj 2014

Av lekling - 6 maj 2014 18:26

Saker blir ju sällan som man har tänkt sig så även denna gång. Hade fått ok från en som skulle hjälpa till med flytten i slutet på maj, men se det sket sig så nu vet jag inte riktigt hur jag ska lösa det. Jag har ju tid på mig så jag kommer väl på hur jag ska lösa det så småningom :).
Idag har jag plockat undan här så det ser ok ut. Kan ju inte se ut som en flyttorgie hela tiden :). Så imorgon tar jag ledigt från det och bara är. Känns som en bra idé just nu :).


Pratade med vc igår. Ville ha nya recept, veta hur jag ska göra med mina hjälpmedel och få en journalkopia. Det första var lätt som en plätt. Det andra var svårt att få svar på. Men man fick tydligen lämna dem på vc men om man inte kunde det utan behövde att de hämtade dem var det krångligare. Så kommer vi då till det här med journalkopian. Blev upplyst flera gånger under samtalet att det var min rätt att få ut min journal (vilket jag ju visste), men fick också reda på att det inte visste om jag kunde få det och jag vet fortfarande inte och vi la på igår ha ha. Vi får väl se vad läkaren säger när de frågar honom.


Tjingeling till nästa gång   

Ovido - Quiz & Flashcards