Alla inlägg under februari 2014

Av lekling - 20 februari 2014 17:31

Har idag bytt rum där jag tänker sova. Då ska man ha i åtanke att jag bor i en etta med sovalkov. Anledningen till att jag byttre rum var att jag får in cigarettrök i sovalkoven. Gissar att någon står och röker under sin fläkt. Men nu ska jag väl kunna sova utan att få svårt att andas p g a det :).

Idag mår jag alltså inte så bra eftersom jag gjort för mycket, men det var det värt bara jag kan sova :).

Hemtjänsten har idag tvättat och städat här. Härligt :)


Tjingeling till nästa gång   

Av lekling - 19 februari 2014 16:31

Har diskat idag men även hunnit se lite CSI. Just nu tittar jag på OS damernas korta program i konståkningen :)


Tjingeling till nästa gång   

Av lekling - 18 februari 2014 16:57

Eftersom jag helt klart gjorde för mycket igår så är jag såååå trött idag. Ska strax försöka sova lite så får vi se om det blir lite bättre sen. Har inte orkat titta på OS idag. Inte för att det gör så mycket då det inte var något jag var jätte intresserad av idag. 


Tjingeling till nästa gång   

Av lekling - 17 februari 2014 15:54

Eftersom all färdiglagad mat var slut var det dags att göra nu, men jag hade kanske inte behövt ta i så in i norden ha ha. Gjorde det jag hade tänkt men upptäckte att äggen snart hade utgånget datum så det blev pannkakor också och då gjorde jag crepes. Snacka om att ta sig vatten över huvudet. Men nu har jag mat läääänge och är nöjd med det. Ska snart packa in crepsen i frysen. Nä orkar ju inte sånt på en gång ju ha ha. Men snart så. Sen ska jag se konståkning final för isdansarna idag i OS :).


Tjingeling till nästa gång   

Av lekling - 16 februari 2014 14:38

Ny dag med vila eftersom jag var ut och slängde soporna igår. Men finns ju OS att titta på så egentligen gör det väl inte så mycket *ler*.


Inte blev tredje delfinalen i melodifestivalen som man trodde heller ha ha. Iofs blir det ju sällan det så.... 


Tjingeling till nästa gång   

Av lekling - 15 februari 2014 14:51

Idag är en tröttdag. Iofs har jag ju gjort saker i veckan (hämtat posten, bäddat rent, duschat osv) men det här är ju inte som det brukar vara. Men varför skulle det vara det? Bara att vänja sig alltså. Blir nog bra när det blir klart. Det som är svårast att vänja sig vid just nu (förutom gränserna för vad man kan göra utan att däcka helt) är hjärtklappningen. Huvudvärken, illamåendet och att frysa hela tiden verkar gå bättre. Men kombinationen av dessa fyra + allt annat är ibland bara lite för mycket. 


Idag har jag sett svenska damlaget i skidor vinna guld i OS. Härligt tjejer. Så glad för er skull. Och ikväll tänkte jag se tredje deltävlingen i melodifestivalen :).


Tjingeling till nästa gång   

Av lekling - 14 februari 2014 16:31

Sitter och tittar på herrarnas friåkning. Ja jag vet jag gillar att titta på sport och nu när det är OS blir det mycket sånt. 

Man mår väl skitbra när man sitter och gråter när man har duschat för att nu orkar man bara inte mer. Kul liv man har ha ha. Ja ja nu är det gjort och jag kan vila resten av kvällen med sport :).


Tjingeling till nästa gång   

Av lekling - 13 februari 2014 12:18

Igår bidde det inget skrivande. Skrev inte när jag tänkte på det och då blir det som det blir dvs inget alls ha ha. Igår var en rätt ok dag som slutade med att jag vek ihop tvätten som hemtjänsten tvättade i måndags :) 


Idag ska jag se OS och lite CSI som vanligt. Vila är ju min melodi eller? ;-) Människor runt omkring mig tycker att jag borde skaffa färdtjänst. Kanske något att fundera över när jag nu har så mycket tid att göra det :-P


Tjingeling till nästa gång   

Ovido - Quiz & Flashcards