Alla inlägg under februari 2014

Av lekling - 3 februari 2014 16:58

Det ringde på dörren idag. Utanför står hemtjänsten för attt hämta handlingslista. Hmm fel vecka. Eller så här de hade ingen koll på att de bara ska handla åt mig var fjortonde dag. Så kan det gå :).


Tänk att så lite kan göra så mycket. Vad menar jag nu då? Jo jag gick ut och kastade soporna idag och nu har jag huvudvärk och ingen ork alls. Tänk vad lite min kropp vill numer. Ja ja varför bitcha om det bara dumt *ler*. 

Pratat lite i luren och kollat på CSI idag igen. Samma inrutade dagar, men snart blir det ändring. Hur då undrar ni? Jo snart börjar ju OS och då blir det sport att titta på istället för någon tv-serie :)

Tjingeling till nästa gång   

Av lekling - 2 februari 2014 15:56

Igår lagade jag mat precis som jag hade tänkt. Sen fick jag lov att städa lite för att jag hällde ut ett glas med det jag hade tänkt dricka. Så det kan bli ha ha. Men det är ju vardag för mig att spilla och hälla ut saker. Det räcker ju med att man tappar koncentrationen en kort stund så har något hänt. 


Idag har jag vilat (som om något sådant skulle förvåna er numer ha ha), pratat lite i luren och vilat lite till ha ha.


Såg förresten deltävlingen i melodifestivalen igår. Det verkar som att det är som vanligt ja alltså att det bara kan bli bättre   .


Tjingeling till nästa gång   

Av lekling - 1 februari 2014 07:38

Jag glömde ju skriva här igår ha ha. Tänk så det kan bli. Men hade jag skrivit så hade det väl sett ut ungefär så här:


Tänk att jag kom ihåg att skriva varje dag (det vet vi ju nu att jag inte gjorde ha ha). Somnade i morse istället för igår kväll men vaknade vanlig tid. Har i alla fall diskat idag. Hurra för mig.


Och så dagens blogg då   . Idag måste jag laga mat om jag inte äter flingor idag igen förstås   . Vi får väl se hur det känns fram emot lunch. Annars blir det inte mycket gjort idag. Men vet ni vad? Det har faktiskt börjat ge lite effekt att jag gör så lite som möjligt på så lång tid som möjligt så kanske blir jag piggare men sakta sakta.


Tjingeling till nästa gång   

Ovido - Quiz & Flashcards